Nieuws Étoile

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes van Étoile.

Nieuwtjes

Musicalkamp Étoile!

Het laatste weekend van augustus 2020 organiseren we weer een musicalkamp. Een onvergetelijk weekend waarbij we met z’n allen dezelfde passies delen; zingen, dansen en acteren! Het musicalkamp is voor iedereen vanaf 6 jaar. Houd 28 t/m 30 augustus 2020 vrij in je agenda, want dan zien we jullie graag bij kampeerboerderij ‘De Kastanjes’ in Elsendorp. Inschrijven kan nog steeds via het digitale inschrijfformulier op onze website. Leerlingen van Étoile krijgen 10% korting op het totaalbedrag van €135,-.


 Eindpresentaties musicalgroepen Étoile

Om het jaar staan we met alle leerlingen met een grote voorstelling in het theater. In het jaar dat er geen voorstelling is, krijgt iedere musicalgroep een eigen presentatie. Tijdens deze presentaties komen alle musicaldisciplines aan bod en kunnen de leerlingen laten zien wat ze op het gebied van zang, dans en toneel hebben geleerd. Op zaterdag 4 juli 2020 nemen de leerlingen van Étoile jullie graag mee op reis rondom de wereld tijdens de eindpresentaties in het Weijertheater in Boxmeer. 


Danskleding Étoile

In samenwerking met Van Neerven Sport in Boxmeer hebben we een kledinglijn voor musicalschool Étoile samengesteld. Zwarte balletpakjes, tops, vesten, dansbroeken en schoenen voor jongens en meiden van het dansmerk Papillon. De kleding van Étoile is bij Van Neerven Sport in Boxmeer te bestellen. We organiseren voor alle leerlingen van Étoile twee pasmomenten per jaar. Van Neerven Sport zorgt ervoor dat zij op deze data alle kledingstukken in alle maten binnen hebben, zodat alles gepast en besteld kan worden. 

Alle leerlingen van musicalschool Étoile krijgen 10% korting op de kleding. Kijk voor de prijzen en foto's bij het kopje 'Praktisch' op onze website.


Grote voorstelling in musicalseizoen 2020/2021

Komend seizoen staan we weer met alle leerlingen met een grote voorstelling in het theater! De voorbereidingen voor deze musicalvoorstelling zijn achter de schermen al in volle gang. In januari 2021 starten we met het instuderen van de zangnummers, danschoreo´s en toneelscènes voor de eindvoorstellingen. De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021.


Donderdag 10 september: Audities productiegroepen Étoile!

Op donderdag 10 september 2020 zijn er weer audities voor de productiegroepen van Étoile! Deze cursus is voor jongeren vanaf 12 jaar die nét iets meer willen met theater én getalenteerd zijn. Tijdens de wekelijkse lessen van 1,5 uur werken we aan de drie belangrijke elementen van theater: zang, dans en spel. Voor diegenen die in de toekomst naar een professionele theateropleiding zouden willen, is deze cursus een stap in de goede richting. Naast de reguliere lessen krijgen de leerlingen gastworkshops van professionals uit het vak. Musicalschool Étoile organiseert optredens, waarbij de productiegroep een belangrijk visitekaartje voor de musicalschool is. De cursus wordt komend seizoen afgesloten met Aladdin de musical! 

Productiegroep 'Sparkles' is voor musicaltalent vanaf 12 jaar. Ben je 16 jaar of ouder? Meld je dan aan voor de audities van productiegroep 'Highlights'!


Musicalschool Étoile presenteert in juli 2021 Aladdin de musical!

De musicalmini's & productiegroepen van Étoile staan op zaterdag 3 & zondag 4 juli 2021 met Aladdin de musical in het Weijertheater in Boxmeer! 


Samenwerking met Centrum Boxmeer

Houd alle koopzondagen in Boxmeer goed in de gaten, want de leerlingen van Musicalschool Étoile zijn hier ook regelmatig te bewonderen! 


 

 

Zo bereik je ons

Leslocatie

De Driewiek
Jeroen Boschstraat 49
5831 VV Boxmeer

Postadres & Zanglessen

Zangstudio Leonie Wintjes
Raaf 23
5831 NN Boxmeer

Contact

Email leonie@musicalschooletoile.nl
Telefoon 06 45370212

Facebook

Like je ons ook op facebook ?