Nieuws Étoile

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes van Étoile.

Nieuwtjes

Samenwerking met entertainmentbedrijf ‘Empire Entertainment’

Musicalschool Étoile werkt samen met “Empire Entertainment” gevestigd in Boxmeer. Leerlingen uit het productieteam van Étoile krijgen de kans om zich verder te ontwikkelen binnen dit bruisende entertainmentbedrijf. Aangezien het om een professioneel entertainmentbedrijf gaat, zal er voorafgaand aan iedere opdracht een auditie worden gehouden. Niet alleen de docenten van Étoile, maar ook het team van Empire Entertainment bepaalt uiteindelijk wie welke opdracht zal mogen uitvoeren. Wij hopen in de toekomst veel van onze talenten in diverse acts en shows van Empire entertainment te mogen bewonderen!


Danskleding Étoile

In samenwerking met Van Neerven Sport in Boxmeer hebben we een kledinglijn voor musicalschool Étoile samengesteld. Zwarte balletpakjes, tops, vesten, dansbroeken en schoenen voor jongens en meiden van het dansmerk Papillon. De kleding van Étoile is bij Van Neerven Sport in Boxmeer te bestellen. We organiseren voor alle leerlingen van Étoile twee pasmomenten per jaar. Van Neerven Sport zorgt ervoor dat zij op deze data alle kledingstukken in alle maten binnen hebben, zodat alles gepast en besteld kan worden. 

Alle leerlingen van musicalschool Étoile krijgen 10% korting op de kleding. Kijk voor de prijzen en foto's bij het kopje 'Praktisch' op onze website.


Nieuw productieteam: Sparkles! (12+)

Naast productieteam Highligts (16+), starten we aankomend seizoen met een nieuw productieteam: Sparkles (12+) Dit productieteam is voor jongeren vanaf 12 jaar die nét iets meer willen met theater én getalenteerd zijn. Tijdens de wekelijkse lessen van 60 minuten werken we aan de drie belangrijke elementen van theater: zang, dans en spel. Voor diegenen die in de toekomst naar een professionele theateropleiding zouden willen, is deze cursus een stap in de goede richting. Naast de reguliere lessen krijgen de leerlingen gastworkshops van professionals uit het vak. Musicalschool Étoile organiseert optredens, waarbij de productiegroep een belangrijk visitekaartje voor de musicalschool is. De cursus wordt afgesloten met een productie. Hieraan leveren de cursisten zelf een grote bijdrage.

Deelname aan de productiegroep is mogelijk vanaf 12 jaar en om toegelaten te worden is een auditie vereist. Op donderdag 23 augustus 2018 zijn er weer audities voor het productieteam om 19.00 uur bij de Weijer in Boxmeer. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Halloweenevenement op 20 & 21 oktober 2018

De productieleerlingen van Étoile zijn in oktober weer te bewonderen tijdens het halloweenevenement in Boxmeer! In samenwerking met entertainmentbedrijf Empire Entertainment gaan we een hele gave halloweenvoorstelling maken. Graag tot dan!


Samenwerking met Centrum Boxmeer

Houd alle koopzondagen in Boxmeer goed in de gaten, want de leerlingen van Étoile zijn hier ook regelmatig te bewonderen! Leerlingen van verschillende leeftijden laten op deze dagen hun zang-, dans- en acteerkunsten zien in het centrum van Boxmeer. 


Opening IJsfestijn Boxmeer

De leerlingen van Étoile mogen op vrijdag 7 december 2018 schitteren tijdens de opening van het IJsfestijn in Boxmeer! Heel graag tot dan!

 

Zo bereik je ons

Leslocatie

De Weijer
Raetsingel 1
5831 KC Boxmeer

Postadres

Zangstudio Leonie Wintjes
Raaf 23
5831 NN Boxmeer

Contact

Email leonie@musicalschooletoile.nl
Telefoon 06 45370212

Facebook

Like je ons ook op facebook ?