Mini’s

De ‘Mini’s’! Musicallessen voor de allerkleinsten

Deze musicallessen zijn bedoeld voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. Musical is voor kinderen niet alleen een leuke hobby, het is bovendien heel goed voor hun emotionele ontwikkeling. Door een rol te spelen leert een kind zich beter te uiten en losser te bewegen. Ook wordt het zich meer bewust van het gebruik van mimiek, emoties, stem en lichaam. Tijdens de lessen wordt de fantasie van kinderen vertaald in dans, zang en spel. Kinderen gaan mee op musicalavontuur tijdens het spelen van verhalen over tovenaars, prinsen, feeën, prinsessen en andere musicalfiguren. Tijdens deze cursus kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in hun fantasie en creativiteit.
 
De lessen worden ingedeeld naar leeftijd. Bij de lessen blijven ouders er niet bij, omdat we merken dat het de kinderen te veel afleidt. De musicallessen duren 30 minuten.

Musicallessen zijn niet per definitie voor kinderen die uit zichzelf al graag veel publiek trekken. Het kan juist voor verlegen kinderen heel goed zijn om musicallessen te volgen. Zij zullen meer zelfvertrouwen ontwikkelen. Kinderen leren om samen te werken, voor elkaar open te staan en zich een houding binnen de groep te geven. En trots dat ze op zichzelf zijn als ze een ‘rol’ spelen voor het publiek tijdens de kijklessen en eindvoorstellingen! Op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2024 zijn alle ‘Mini’s’ te zien tijdens de musicalvoorstellingen bij de Weijer in Boxmeer.

Zo bereik je ons

Leslocatie 

De Driewiek
Jeroen Boschstraat 49
5831 VV Boxmeer

Contact

leonie@musicalschooletoile.nl
06 45370212

Postadres & Zanglessen

Zangstudio Leonie Wintjes
Raaf 23
5831 NN Boxmeer

Facebook

Like je ons ook op facebook?

© 2022 Musicalschool Étoile