Nieuws Étoile

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes van Étoile.

Musicalkamp Étoile 2024!

In de zomer van 2024 organiseren we weer een musicalkamp! Een onvergetelijk weekend waarbij we met z’n allen dezelfde passies delen; zingen, dansen en acteren! Houd onze website in de gaten voor meer informatie over het musicalkamp.


Afstudeervoorstelling door Daphne Croese!

Oud-leerling Daphne Croese verzorgt de dramalessen bij Étoile en studeert komend seizoen af aan de opleiding Docent Drama in Tilburg. Ze gaat een schitterende afstudeervoorstelling maken met onze theatergroep (18+).


Voorstellingen op 16 en 17 maart 2024

Dit seizoen staan we weer met alle leerlingen in het theater! De voorbereidingen voor de voorstellingen zijn achter de schermen al in volle gang. We hopen jullie op zaterdag 16 en/of zondag 17 maart in het Weijertheater in Boxmeer te zien tijdens onze musicalvoorstellingen. Houd onze socials en website in de gaten voor alle informatie.


Donderdag 6 juni 2024: Audities productiegroepen Étoile!

Op donderdag 6 juni 2024 zijn er weer audities voor de productiegroepen van Étoile! Deze cursus is voor jongeren vanaf 12 jaar die nét iets meer willen met theater én getalenteerd zijn. Tijdens de wekelijkse lessen van 2 uur werken we aan de drie belangrijke elementen van theater: zang, dans en spel. Voor diegenen die in de toekomst naar een professionele theateropleiding willen, is deze cursus een stap in de goede richting. Naast de reguliere lessen krijgen de leerlingen gastworkshops van professionals uit het vak. Musicalschool Étoile organiseert optredens, waarbij de productiegroep een belangrijk visitekaartje voor de musicalschool is. De cursus wordt dit jaar afgesloten met een musicalvoorstelling in het Weijertheater.

Productiegroep ‘Sparkles’ is voor leerlingen vanaf 12 jaar. Ben je 16 jaar of ouder? Meld je dan aan voor de audities van productiegroep ‘Highlights’!


Nieuw: Theatergroep (18+)

Dit seizoen zijn we gestart met een theatergroep voor jongeren vanaf 18 jaar. De lessen worden gegeven door Daphne Croese en samen met haar werken jullie aan een schitterende (afstudeer)voorstelling. Daphne studeert aan de opleiding Docent Drama in Tilburg en werkt in wekelijkse dramalessen van 2 uur aan jullie acteerskills.

Kijk voor meer informatie over de lessen bij ons lesaanbod.Zo bereik je ons

Leslocatie 

De Driewiek
Jeroen Boschstraat 49
5831 VV Boxmeer

Contact

leonie@musicalschooletoile.nl
06 45370212

Postadres & Zanglessen

Zangstudio Leonie Wintjes
Raaf 23
5831 NN Boxmeer

Facebook

Like je ons ook op facebook ?

© 2022 Musicalschool Étoile