Nieuws Étoile

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes van Étoile.

Musicalkamp Étoile 2022!

Van 26 t/m 28 augustus 2022 organiseren we weer een musicalkamp! Een onvergetelijk weekend waarbij we met z’n allen dezelfde passies delen; zingen, dansen en acteren!


Een nieuwe stagiaire!

Oud-leerling Daphne Croese is dit seizoen wekelijks aanwezig tijdens de toneellessen! Welkom Daphne 🙂


Voorstellingen Shrek Jr. op 2 juli 2022

Dit seizoen staan we weer met alle leerlingen in het theater! De voorbereidingen voor de voorstellingen zijn achter de schermen al in volle gang. We hopen jullie op zaterdag 2 juli 2022 in de schouwburg in Cuijk te zien tijdens onze musicalvoorstellingen van Shrek Jr. Houd onze socials en website in de gaten voor alle informatie.


Donderdag 14 juli 2022: Audities productiegroepen Étoile!

Op donderdag 14 juli 2022 zijn er weer audities voor de productiegroepen van Étoile! Deze cursus is voor jongeren vanaf 12 jaar die nét iets meer willen met theater én getalenteerd zijn. Tijdens de wekelijkse lessen van 1,5 uur werken we aan de drie belangrijke elementen van theater: zang, dans en spel. Voor diegenen die in de toekomst naar een professionele theateropleiding willen, is deze cursus een stap in de goede richting. Naast de reguliere lessen krijgen de leerlingen gastworkshops van professionals uit het vak. Musicalschool Étoile organiseert optredens, waarbij de productiegroep een belangrijk visitekaartje voor de musicalschool is. De cursus wordt dit jaar afgesloten met Shrek Jr. de musical! 

Productiegroep ‘Sparkles’ is voor leerlingen vanaf 12 jaar. Ben je 16 jaar of ouder? Meld je dan aan voor de audities van productiegroep ‘Highlights’!


Nieuw: musicallessen voor peuters (2,5 – 4 jaar)

Dit seizoen zijn we gestart met musicallessen voor de allerkleinsten; naast de kleuterlessen organiseren we nu ook peuterlessen.

Deze musicallessen zijn voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Het is belangrijk dat kinderen al vroeg in aanraking komen met muziek en beweging. Het kind leert zichzelf te kunnen uiten, vrij te kunnen bewegen en te kijken en luisteren naar anderen, samen te werken en wordt zelfverzekerder. In deze lessen van 30 minuten kunnen kinderen hun talent ontdekken, hun fantasiewereld vergroten, creatief bezig zijn en heel veel plezier maken.

In de lessen werken we aan de hand van thema´s. Denk aan kinderboeken, sprookjes, feestdagen, de seizoenen, musicals, maar voornamelijk de fantasie en creatie van de kinderen zelf! Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen en kunnen de kinderen zich verkleden. Kijk voor meer informatie over de lessen bij ons lesaanbod.Zo bereik je ons

Leslocatie 

De Driewiek
Jeroen Boschstraat 49
5831 VV Boxmeer

Contact

leonie@musicalschooletoile.nl
06 45370212

Postadres & Zanglessen

Zangstudio Leonie Wintjes
Raaf 23
5831 NN Boxmeer

Facebook

Like je ons ook op facebook ?

© 2022 Musicalschool Étoile