Voorstellingen

Shrek JR.

Op zaterdag 2 juli zijn alle leerlingen te bewonderen in Shrek JR. de musical! Deze voorstelling is een échte aanrader voor families met kinderen vanaf 4 jaar. In de gezinsvriendelijke muzikale voorstelling gaat Shrek de strijd aan met een draak om een ​​prinses te redden. Om te slagen moet Shrek een groot obstakel overwinnen: hij moet leren in zichzelf te geloven en zijn hart te openen voor anderen.

Shrek woont zijn hele leven alleen in het moeras. Hij kan daar alles doen en leven zonder lastiggevallen te worden. Op een dag wordt zijn vredige moeras verstoord door allerlei sprookjesachtige buitenbeentjes: Pinokkio, het lelijke eendje, de boze heks, Peter Pan, de drie biggen en de grote boze wolf. Deze figuren zijn naar het moeras gestuurd door de gemene Lord Farquaad. Om zijn land terug te krijgen sluit Shrek een deal met Lord Farquaad. Shrek moet prinses Fiona redden uit een toren die wordt bewaakt door een woeste draak. Samen met zijn trouwe metgezel Donkey begint Shrek aan de reis van zijn leven vol avontuur, romantiek en hilariteit.

Tickets voor de voorstelling kosten € 15,- (inclusief consumptie) per persoon en zijn te bestellen via de website van Schouwburg Cuijk.

Zo bereik je ons

Leslocatie 

De Driewiek
Jeroen Boschstraat 49
5831 VV Boxmeer

Contact

leonie@musicalschooletoile.nl
06 45370212

Postadres & Zanglessen

Zangstudio Leonie Wintjes
Raaf 23
5831 NN Boxmeer

Facebook

Like je ons ook op facebook?

© 2022 Musicalschool Étoile